sauna

SAUNA

 

Een bezoek aan sauna Phoenix staat garant voor een heerlijke en ontspannen tijd. Wij zijn een kleine, maar gezellige familiesauna met maar liefst 5 verschillende sauna's met temperaturen tussen 50° en 85° en een Turks stoombad. En last but not least onze houtgestookte zweethut!

 

Onze klanten kunnen dagelijks genieten van verschillende opgietsessies in de Cedersauna of Oosterse opgietingen in de Al-Tub sauna. Tot de dagelijkse wellness activiteiten behoren eveneens de scrubsessies in het Turks stoombad: een garantie voor een perzikzachte huid.

Ceder sauna bij sauna Phoenix

Ceder sauna 80°C

 

Deze sauna is volledig gemaakt uit Rode Ceder en is een streling voor het oog. Hier gaan de meeste van onze opgietingen in door.

 

Finse sauna 85°C

 

De traditionele Finse sauna mag natuurlijk niet ontbreken. Met zijn 85° tevens de warmste en ideaal voor de meer ervaren saunagast. Hier vinden regelmatig opgietingen plaats.

Finse sauna
Al-Tub sauna bij sauna Phoenix

Al-Tub sauna 75°C

 

Deze sauna heeft een authentieke binnen- en buitenkant uit leem. Deze combinatie heeft verschillende goede eigenschappen, het kan een teveel aan vocht opnemen om op een later tijdstip terug af te geven, het houdt de warmte goed vast en zorgt voor een constante stralingswarmte. Leem bevat geen schadelijke stoffen en werkt schimmeldodend: ideaal dus voor een goed saunaklimaat!

Infrarood sauna

Infrarood sauna 45°C

 

De infrarood sauna is een goede start van de dag om de spieren tot diep vanbinnen reeds op te warmen.

Caldarium 60°C

 

De ideale sauna om je dagje ontspanning bij te beginnen met een hoge vochtigheid en een lage temperatuur .

Caldarium
Gezichtsmasker van cacaopoeder tijdens de scrubsessie

Turks stoombad 45°C

 

Door de warme stoom gaat je lichaam veel gemakkelijker afvalstoffen afvoeren. Na een rondje in het turks stoombad voelt je huid zijdezacht. Hier gaan ook onze befaamde en unieke scrubsessies door.

What to do

 

 

Tel: 011 / 58 03 88 - info@saunaphoenix.be - Steenweg op Sint-Truiden 442, 3401 Landen